Mark van Dijken

Frontend & design

Down the Rabbit Hole applicatie

Voor het vak informatie architectuur heb ik een applicatie ontworpen voor het Down the Rabbit Hole festival. Het Down the Rabbit Hole festival organiseert concerten waar ze opkomende artiesten uitnodigen die dan — als ze goed gerecenseerd worden — op het festival mogen optreden.

Het was de bedoeling dat de gebruikers via deze app leuke concerten konden vinden, artiesten konden beoordelen en opkomende artiesten konden insturen zodat deze geboekt konden worden. De ingestuurde artiesten en recensies van concerten kunnen dan door de organisatie van het festival worden meegenomen bij het bepalen van de line-up van de volgende iteratie van het festival.

IIk was begonnen met het idee dat de gebruiker door de concertavonden heen kan bladeren alsof het een stapel kaartjes is. Op elk kaartje staan de artiesten die optreden, de locatie en tijd van het concert zodat de gebruiker gelijk kan evalueren of hij geïnteresseerd is in het concert. De namen van de artiesten die spelen op een concert, linken aan pagina’s over deze artiesten waar de gebruiker geluidsfragmenten kan luisteren. Ook is er een mogelijkheid om recensies achter te laten en een mogelijkheid om coole artiesten voor te dragen aan de organisatie van de concerten zodat de organisatie gemakkelijk opkomende artiesten kan vinden die interessant zijn voor het Down the Rabbit Hole festival.

Hieronder zie je enkele pagina’s van het ontwerp document. Het gehele document is hier (pdf: 1.55MB) te downloaden.

low fidelity schetsen
high fidelity schetsen (1/2)
high fidelity schetsen (2/2)
Th1Stanle2Parabl3