Mark van Dijken

Frontend & design

Webshop Henk Comics

In project 4 mochten we in teamverband werken aan een project voor een echte klant, ons team bestond uit Ronny Rook, Luuk Hafkamp, Franck van Domburg, Noa Driesen en ik. De klant die wij hadden benaderd was Henk Comics in Amsterdam.

Henk comics is een van de grootste comicbook winkels in Europa. De oude webshop was enorm verouderd en niet gebruiksvriendelijk en dus ze waren heel enthousiast toen we aanboden om een nieuwe webshop te bouwen.

Tijdens dit project hebben we een webshop gebouwd met WordPress en WooCommerce. Ik heb me tijdens het project vooral bezig gehouden met het omzetten van de ontwerpen naar html/css en was dus verantwoordelijk voor het maken van het WordPress template.

Luuk, Franck en Noa waren verantwoordelijk voor het design. Ook waren Noa en Luuk ook het meest betrokken bij het managen van de content. Ronny was gedurende het project bezig met de backend en Franck en ik hielpen hem daarbij.

Ik heb tijdens dit project geleerd hoe je met verschillende mensen tegelijkertijd aan dezelfde website werkt. Ook heb ik voor het eerst gewerkt met LESS en dat beviel me goed.

De site staat nog niet officeel online maar je kunt hem hier alvast bekijken